BİTLİS / MERKEZ - YEŞİLSIRT KÖYÜ İLKOKULU

YEŞİLSIRT KÖYÜ İLKOKULU

BİTLİS/MERKEZ YEŞLSIRT KÖYÜ
Vizyon
Kurumumuzun önceliği vatan ve milletsever Türkiye Cumhuriyeti´nin standartlarına uygun; ahlaklı, erdemli, çalışkan ve disiplinli kişiler yetiştirmektir. Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Türkiye Cumhuriyet´i standartlarına uygun eğitim-öğretim sağlayarak bilgili, donanımlı yeni nesiller yetiştirme amacıyla eğitim vermekteyiz. Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlamak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek insanlar yetiştirmek, çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :normal
sobalı
OKULUMUZ ANA YOLA YAKINDIR
Servis Bilgisi
Okula ulaşım öğretmen servisiyle sağlanmaktadır. Ulaşım açısından sıkıntı yaşanmamaktadır.
BİTLİS/MERKEZ
BİTLİS/MERKEZ 33 KM
Dilimizin Zenginlikleri Proje çalışmaları başlatılmıştır.